El Ple servirà per debatre les possibles retallades. Foto: Twitter (@nar647)

El Districte acull demà la celebració d’un Ple extraordinari forçat per l’oposició per tal que el regidor Agustí Colom expliqui les possibles retallades a les Corts previstes per a aquest any i el que ve. Aquesta sessió arriba després que el passat mes de juliol es conegués un document intern de l’Ajuntament on es contempla una retallada de 107 milions d’euros al conjunt de la ciutat, dels quals 5,2 serien a les Corts.

En el cas cortsenc, es tractaria del districte que percentualment es veuria més afectat per aquesta caiguda de la inversió, ja que el total previst era de 6,5 milions d’euros. Tal com es detalla en el document intern de l’Ajuntament, al qual Línia Les Corts va tenir accés el passat mes de juliol, les dues grans inversions previstes que es veurien afectades serien el nou Espai Jove de les Corts al Centre Cívic Tomasa Cuevas i l’Escola Anglesola.

L’Espai Jove veuria com la inversió necessària d’1,9 milions d’euros (gairebé 600.000 euros aquest any i 1,3 milions l’any que ve) quedaria ajornada, mentre que la futura Escola Anglesola, amb una partida de 63.000 euros per a aquest any per fer el projecte i una de 2,6 milions d’euros per a l’any que ve per fer les obres, es trobaria en la mateixa situació.

Aquest Ple extraordinari arriba després que el districte de Sant Martí en celebrés un pel mateix motiu dijous passat. Avui també se’n fa un a Horta-Guinardó, el dia 18 a Sant Andreu i el 20 a Gràcia i Ciutat Vella.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram