El centre de creació de dansa i arts escèniques La Caldera acull demà a les vuit del vespre, en el marc de les trobades ‘Càpsules de Creació en Cru’, l’espectacle ‘We can dance’ de la creadora escènica i arquitecta madrilenya Esther Rodríguez-Barbero.

‘We can dance’, que és la 15a càpsula de creació que acull La Caldera, neix de la necessitat d’aquesta artista de preguntar-se què concebem i què no com a dansa partint de quin moment el cos en moviment pot considerar-se un cos que balla. És a dir, en quin moment un moviment es converteix en ball? Quan es pot dir que s’està ballant? 

Al mateix temps, Rodríguez-Barbero també planteja les situacions que es generen al voltant de la dansa en països on la legislació limita o prohibeix ballar. Aquestes dues qüestions són abordades remarcant el valor del mateix cos en l’espai públic.

ANDRÉS WAKSMAN
Després de l’actuació de Rodríguez-Barbero, el següent protagonista de les ‘Càpsules de Creació en Cru’ serà el creador escènic Andrés Waksman, que presentarà l’espectacle ‘Umbrales’ el pròxim 28 de setembre. ‘Umbrales’ fa servir la dansa i l’escena per indagar a les fronteres de cos, art i ànima.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram