La candidata a l’alcaldia del PDeCAT, Neus Munté, va passar per les Corts dijous passat per presentar el seu projecte de cara a les eleccions municipals. Durant l’acte, celebrat a la biblioteca Montserrat Abelló, Munté, fent referència a l’opció que l’independentisme es presenti unit, va deixar clar que aposta “per la màxima unitat i guanyar amb una llista unitària”.

Seguint amb el debat sobre la possible candidatura unitària de l’independentisme –deixant de banda la CUP­–, Munté va afegir que “en el cas del PDeCAT, ningú s’estranyarà que ho tornem a intentar. Per poder transformar Barcelona necessitem una posició de poder que només ens dóna l’alcaldia de la ciutat”. De fet, Munté va confirmar el que ja havia avançat en una entrevista en la passada edició de Línia Les Corts, quan va afirmar que li agradaria una candidatura independentista unitària.

A banda, Munté es va mostrar molt crítica amb Colau per diferents qüestions. Sobre habitatge, va afirmar que “estem d’acord amb l’objectiu final d’augmentar el parc de lloguer de la ciutat” però no, va afegir, amb “la mesura de reserva del 30% de les promocions privades a habitatge de protecció, ja que no és una mesura consensuada ni dialogada amb els partits, amb el Govern de la Generalitat  o el sector de la construcció”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram