L’arribada de l’estiu significa que el Jardí dels Tarongers de la Casa Bartomeu aculli una nova edició del cicle de música clàssica ‘Música en la intimitat’.

El primer concert del cicle se celebrarà demà passat. Es tracta d’una adaptació d’Enric Lucena de L’essència de la Traviata de Giuseppe Verdi. La segona jornada (13 de juliol) tindrà com a protagonistes el Caravaggio Quartet, mentre que una setmana més tard (20 de juliol) la Coral de Sant Jordi oferirà el seu repertori de cançons d’ahir i d’avui. El darrer concert del juliol serà el dia 27 i anirà a càrrec del Quartet Barcino amb la Suite del Trencanous.

El cicle farà una aturada d’un mes i mig i es tornarà a posar en marxa el 21 de setembre amb la Jove Orquestra de Castellar del Vallès, mentre que una setman a més tard, el 28 de setembre, el cicle celebrarà el seu últim concert Così fan tutte en la intimitat, on s’interpretaran escenes de la famosa òpera de Mozart.

L’organització del cicle va a càrrec de l’Associació d’Amics del Jardí dels Tarongers i el Consell Català de la Música amb l’objectiu de donar suport a joves músics que interpreten l’obra dels grans músics de tots els temps. Tots els concerts començaran a dos quarts de vuit del vespre. L’entrada és lliure, amb una aportació proposada de 10 euros per cada concert.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram