Un moment de la fira de dissabte passat. Foto: Districte

La Mostra de Comerç del carrer Galileu, celebrada dissabte passat, ha complert amb les expectatives de l’Eix Sants-Les Corts. “Va anar molt bé, cap al migdia i a primera hora de la tarda van ser els dos moments amb més assistència i, com teníem previst, vam poder fer el sorteig dels vals de compra. Estem molt satisfets amb la jornada” expliquen des de l’eix.

Una de les grans novetats d’aquesta edició era la instal·lació de dos escenaris, un a la cruïlla de Galileu amb Can Bruixa, i l’altre a la cantonada de Galileu amb Miquel Àngel. Durant tota la jornada, en aquests dos espais es van fer espectacles, tallers per als més menuts, concerts, ballades de swing i tota mena de demostracions, tant de ioga com dels alumnes del Gimnàs Badrena o de l’escola de dansa Dance Maniacs.

La Mostra, com ja s’havia anunciat, també va servir com a acte de cloenda del projecte Fusió Comerç Cultural, que s’hauria d’haver celebrat setmanes abans, però que es va ajornar per culpa del mal temps. Aquest projecte, que s’emmarca en el projecte de l’Any del Comerç i la Cultura, ha omplert d’obres d’art diferents botigues del barri. A la mostra també es va fer el sorteig d’un quadre de Josep Olivares, un dels integrants del Col·lectiu d’Artistes de Sants.

Aquesta era la darrera gran sortida que l’eix té previst durant el curs 2017-18, tot i que els seus associats continuen participant en el projecte de sostenibilitat que es va posar en marxa fa unes setmanes, coincidint amb la Quinzena de la Salut.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram