Entrega del premi al Bendita Helena. Foto: Ajuntament

La primera edició dels Premis Barcelona Restauració, que abans-d’ahir van celebrar la seva gal·la, ha servit per reconèixer la tasca del restaurant cortsenc Bendita Helena, que es va endur el premi en la categoria ‘Local notori o innovador’.

El Bendita Helena, ubicat al número 261 del carrer Galileu, fa una aposta per una cuina basada en el concepte ‘Comfort Food’. Tal com expliquen des del restaurant, es tracta d’una cuina “casual, plena de macro nutrients i amb ingredients sense refinar”, on destaquen “les combinacions de fruites, verdures, proteïna vegetal, cereals o llegums”. Les seves especialitats són els esmorzars i els brunch, sempre a partir d’un producte, afegeixen, amb “ingredients de temporada, proximitat i primera qualitat que pretén tornar a la cuina dels nostres avis”.

RESTAURANTS DE BARRI
Els Premis Barcelona Restauració, convocats per l’Ajuntament, tenen com a objectiu distingir els establiments de barri més destacats per la seva qualitat gastronòmica, la seva integració amb l’entorn i el seu disseny innovador. A banda del Bendita Barcelona, els dos altres premis han anat a parar al restaurant gracienc Mala Hierba (premi a la qualitat gastronòmica) i al Cinco Hermanos de Nou Barris (premi a la integració en el barri).

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram