Un moment del dia de l’obertura del supermercat. Foto: Aldi

Fa tot just una setmana, les antigues Galeries Comercials Numància van tornar a aixecar la persiana, tot i que d’ara endavant l’activitat comercial que s’hi desenvoluparà serà ben diferent. El dimecres de la setmana passada es va inaugurar un supermercat de la cadena Aldi, després que les galeries visquessin una profunda remodelació per adequar l’interior del seu espai a les noves necessitats del supermercat.

La inauguració d’aquest nou negoci es va fer el dimecres passat en un acte en el qual va participar Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Per la seva banda, el responsable d’expansió del supermercat, Alexandre Pagès, va assegurar que Aldi té previst obrir més locals a la ciutat i va mostrar-se confiat que el local “tindrà una magnífica acollida i permetrà els veïns i veïnes tenir una nova alternativa a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana”.

El nou Aldi té una superfície de 1.200 metres quadrats i també un aparcament on caben 45 vehicles. Els clients podran entrar al supermercat per les dues portes que tenien les galeries: la principal, al carrer Numància, però també per l’accés del carrer Nicaragua. En l’interior hi ha serveis habituals en aquesta mena d’establiments, però el de les Corts és el primer Aldi del país que ofereix serveis de peixateria i carnisseria al tall, i també té previst obrir una cafeteria més endavant.

A més, segons assegura Aldi, per contractar les 16 persones que ja treballen al supermercat s’han prioritzat els veïns del barri.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram