La sala Bikini és l’escenari de la ciutat escollit per tal que la diva australiana del pop Kylie Minogue ofereixi un concert aquest divendres en el marc d’una gira europea formada per cinc concerts íntims i exclusius.

Els concerts de Minogue són l’aperitiu del llançament del seu nou àlbum, ‘Golden’, que es publicarà el pròxim 6 d’abril. De moment els seus fans ja han pogut gaudir del senzill ‘Dancing’, que va veure la llum el passat 19 de gener. Està previst que l’australiana ofereixi una producció completament nova per al concert de divendres, tal com ella mateixa ha declarat. “Estic molt emocionada per interpretar cançons del meu nou àlbum, Golden, en aquests icònics clubs europeus. Cada un d’aquests llocs és molt especial i aquests shows seran nous, íntims i divertits. Tinc moltes ganes de donar vida a aquestes noves cançons en directe i, per descomptat, també hi haurà alguna sorpresa per als meus fans”, ha declarat Minogue.

CATORZÈ DISC
‘Golden’ és el catorzè disc que publica Minogue i està format per un total de 12 cançons. L’artista australiana ha explicat que el senzill ‘Dancing’, en el que pot ser un bon resum de tot l’àlbum, “té una lírica i una sensació country barrejada amb elements electrònics”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram