Una imatge de la sessió del passat 22 d’octubre. Foto: CC JM Trias i Peitx

La 18a edició del Cicle de Clàssica a les Corts del tram octubre-desembre està a punt d’arribar al seu final. L’últim concert, el d’òpera i oratori, se celebrarà diumenge que ve al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx i anirà a càrrec de la soprano Beatriz De Sousa i el pianista Fernando Loura.

De Sousa i Loura interpretaran obres de Händel, Rossini i Mendelssohn, entre altres. Posteriorment, l’encarregat de fer la cloenda del cicle serà Joan Vives, músic i locutor-redactor de Catalunya Música. La recaptació d’aquest darrer concert, que començarà a les sis de la tarda, es destinarà a La Marató de TV3.

CINC CONCERTS
El 18è Cicle de Clàssica a les Corts d’octubre a desembre ha ofert un total de cinc concerts. Es va posar en marxa el 22 d’octubre amb el de Maria Teresa Garrigosa (soprano) i Carme Talleda (piano), que van interpretar compositores catalanes del segle XX, com ara Mercè Torrens i Montserrat Campmany.

Dues setmanes més tard, el 5 de novembre, va ser el torn del Trío Amoria-Arde Corazón Arde de Teresa Rojas (veu), Violeta Paulina Sánchez (violí) i Raúl Sandín (guitarra), que van tocar obres del ‘Llibre vermell’ de Montserrat, Luyz de Narváez, Esteban Daza, Bartolomeo Tromboncino, John Dowland, cançó popular catalana (segle XV), Federico Garcia Lorca, Joaquín Rodrigo i Henry de Bally.

El tercer concert va ser el d’Aires Gitanos, que van protagonitzar Ala Voronkonva (violí) i Sergi Vicente (guitarra) interpretant obres d’Antonio Soler, Jesús de Monasterio, Manuel de Falla i Pablo de Sarasate.

Per últim, el passat 3 de desembre va tenir lloc el concert ‘L’art de la transcripció duo Vallés-Vera’, a càrrec de Miguel Vallés (saxòfon) i Elisabeth Vera (piano). Van interpretar obres de César Franck, Serguei Prokófiev i Béla Bartók.
El Cicle Clàssica a les Corts és tot un clàssic del barri. Aposta pels concerts de qualitat i per la promoció de joves artistes.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram