Una imatge d’arxiu del forn on es va produir l’incendi. Foto: Google Maps

Un incendi que es va declarar el passat 5 de desembre a la fleca El Fornet, situada al número 190 del carrer Numància, va obligar a desallotjar els veïns de tot l’edifici.

Segons va informar Betevé, fins al lloc de l’incendi s’hi van haver de desplaçar 12 dotacions dels Bombers de Barcelona, quatre del SEM i tres de la Guàrdia Urbana. Quan els bombers van arribar tothom ja havia sortit del forn i no hi va haver ferits, tot i que una desena de persones van haver de ser ateses per inhalació de fum a causa de les dificultats per respirar que hi va haver a la zona just després de l’incendi. El foc, que va provocar una gran fumarada negra que es podia veure des d’arreu de barri, també va obligar a desallotjar els veïns després que el fum entrés als seus pisos.

Els bombers no ho van tenir fàcil per apagar l’incendi, ja que l’incendi va cremar molts plàstics que hi havia a l’interior del forn. Dos d’ells van haver de ser atesos després de participar en l’operatiu.

Els veïns que van haver de ser desallotjats van poder tornar a casa seva l’endemà després d’haver hagut de passar una nit fora del seu pis. Alguns d’ells es van trobar amb les habitacions afectades pel foc i el fum. L’incendi també va provocar danys a les canonades d’aigua de l’edifici.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram