L’actor Marc Martínez presentarà demà passat al Joan Oliver ‘Pere Quart’ l’espectacle ‘Mal Martínez. Humor i hòsties’, que coprodueix ell juntament amb El Terrat.

Es tracta d’un show autobiogràfic on, per dir-ho d’alguna manera, l’actor del Raval es queda sol davant del perill. Sense mètode, ni maquillatge, Martínez es presenta a l’escenari acompanyat de la seva inseparable guitarra i una bateria. Gràcies a ella, fa emergir les seves cançons i històries que han fet gaudir de valent al públic arreu on Martínez ha presentat la seva obra. Unes cançons i històries a través de les quals Martínez explica la seva infantesa al barri del Raval en un espectacle que és una autèntica barreja d’ingredients. Una infantesa plena d’històries, com la de deixar-se atracar en català per algun lladre de poca entitat. De fet, Martínez ja va parlar del Raval amb el disc ‘El bolero del Raval’, publicat l’any 2000 i l’obra de teatre ‘Super Rawal’, del 2006.

En definitiva, un espectacle divertit i entranyable farcit de biografia, amb el Raval dels 70 i els 80 com a teló de fons, que mostra un Martínez brillant i amb la capacitat d’adaptar-se a qualsevol tipus d’espectacle.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram