L’Eix Sants-Les Corts també col·labora amb La Marató. Foto: Facebook

Els comerciants de les Corts s’estan bolcant aquests dies en la celebració de la campanya de Nadal.

Des de l’Eix Sants-Les Corts, després que a finals de novembre posessin en marxa el concurs d’aparadors, organitzen aquest dissabte el Matí Nadalenc als Jardins de les Infantes. Entre les 11 del matí i les dues del migdia hi haurà actuacions nadalenques a l’escenari, tallers, animacions, el Tió, regals i una xocolatada per tothom. La campanya de Nadal de l’Eix Sants-Les Corts també inclou el Sorteig de Nadal de la Fundació Barcelona Comerç. L’Eix, com a membre de la Fundació, sorteja 1.000 euros per tal que la persona afortunada els pugui gastar en les botigues associades. Fins al 31 de desembre tothom que compri als comerços associats rebrà una butlleta de participació al sorteig. Per últim, l’associació també muntarà les carpes de recollida de cartes als Reis Mags entre els dies dos i cinc de gener. El mateix dia cinc també col·laborarà en la cavalcada de Reis que organitza l’Associació Cultural Vallespir.

Per la seva banda, l’Associació Les Corts Comerç 08020 ha apostat per transformar l’entrada o els aparadors dels seus comerços associats amb 85 arbres de Nadal fets de fusta de palet i il·luminats amb llum led. L’entitat també va col·laborar abans-d’ahir en el berenar de Nadal pels usuaris del projecte Radars.

Pel que fa a l’Associació de Comerciants Mirall de Pedralbes organitzen els dies 20 i 23 de desembre la passejada del Pare Noel, que repartirà caramels als carrers Manel Girona, Doctor Ferran, Manila i Capità Arenas.

Per últim, Pedralbes Centre, que tindrà la pista de gel oberta fins al 7 de gener, organitza el dia 20 de desembre el concert de Nadal coral Sine Nomine a partir de dos quarts de set de la tarda.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram