Un total de 12 escoles cortsenques participaran en l’edició 2018 de la First Lego League. Els equips, que s’escolliran pròximament, estaran formats per nois i nois d’entre 10 i 16 d’anys. És el segon any que les escoles del districte participen en aquesta competició.

La First Lego League és una competició internacional que té com a objectiu despertar l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia mitjançant la resolució de desafiaments temàtics. En aquesta edició, els equips hauran de dissenyar, construir, programar i moure robots de Lego Mindstorm a través d’un tauler i també presentar un projecte científic amb propostes per lluitar contra el malbaratament de l’aigua.

El grup de l’Institut Ausiàs March ha estat l’encarregat de visitar els diferents centres per donar consells i explicar el funcionament del concurs, sobretot als participants més joves. Aquest grup va ser el campió de Catalunya i el setè classificat a nivell de l’estat espanyol en l’anterior edició.

Durant el pròxim mes de desembre es faran els tornejos previs, mentre que al gener començarà la competició amb els tornejos classificatoris. La final estatal serà el mes de març i a l’abril es posarà en marxa la fase internacional del torneig.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram