Aquest diumenge a la una del migdia, el camp Eduardo Dualde serà l’escenari del millor partit de la novena jornada de la Divisió d’honor masculina, quan el Polo rebrà la visita del Club de Campo madrileny, l’únic equip de la categoria que encara no ha perdut cap partit.

Els de Carlos García Cuenca tancaran la primera volta de la competició contra el sorprenent conjunt madrileny, que ha sumat 22 punts dels 24 que s’han disputat, i voldran retallar els quatre punts que separen els dos equips. El Polo va aprofitar l’empat entre Egara i Terrassa i la derrota del Júnior (precisament contra el Club de Campo) per recuperar la segona plaça després de guanyar a Santander contra la Real Sociedad de Tenis (0-2).

EL FEMENÍ VISITA MADRID
I qui també es veurà les cares contra un equip madrileny (tot i que en aquest cas serà a domicili) és el sènior femení, que visitarà el camp del tercer, el Complutense, aquest diumenge a partir de les 11 del matí.

La classificació de la Lliga Iberdrola és idèntica a la de la lliga masculina, amb el Club de Campo en primer lloc i el Polo com a principal perseguidor, després que les de Fabrizio Demarchi deixessin escapar el primer partit del curs el dissabte passat (4-1) contra el Club de Campo.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram