Un moment del partit de la Lliga Catalana contra el Santfeliuenc. Foto: FCBQ

L’inici de temporada ja és aquí. El Joventut les Corts de Sergio Manzano comença el seu camí en la segona temporada del club a la Lliga Femenina 2 aquest dissabte a les 4 de la tarda (serà el primer partit de la temporada) al pavelló de l’Illa contra el Celta de Vigo.

“Les sensacions que tinc ara mateix són bones”, explica el tècnic a Línia les Corts. “Hem pogut mantenir el bloc de la temporada passada i tot i que hem patit alguna baixa, crec que ens hem reforçat bé”, afegeix. Manzano considera que els fitxatges faran que l’equip hagi perdut centímetre i que sigui més ràpid, tot i que podria tenir problemes al joc interior.

Serà inevitable, però, no recordar la temporada passada, en la qual l’equip va ser la revelació de la lliga i es va colar al play-off d’ascens. Manzano, però, treu pressió a les seves jugadores i creu que “tots hem de tancar el llibre de la temporada passada. Les comparacions són odioses i no hem de pensar a jugar fases, hem d’anar partit a partit, competir i gaudir i ja veurem on ens posa la competició a l’abril. El primer objectiu torna a ser salvar la categoria”, conclou.

SEMIFINALS DE COPA
La temporada arrencarà exactament una setmana després que l’equip no revalidés el títol de la Lliga Catalana Femenina 2. Les de Manzano van perdre la semifinal de la competició, que es va disputar a Reus durant el passat cap de setmana.

Les cortsenques van dominar el marcador durant la primera meitat, però van encaixar un parcial de 13-0 al començament de la segona part i van acabar cedint (50-57). El Lima-Horta és el nou campió.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram