La preparació de la carn de la vedella, tot un ritual. Foto: Sants-Les Corts

L’Eix Sants-Les Corts celebrarà la tornada a la normalitat després de les vacances d’estiu amb una Mostra de Comerç al carrer Joan Güell. La fira tindrà lloc el dissabte 30 de setembre durant tot el dia. Una jornada durant la qual els botiguers trauran els seus productes al carrer i compartiran les experiències i vivències de l’estiu amb els seus clients de tota la vida, per tal de fer menys dura la tornada a la rutina.

Això pel que fa a l’aspecte comercial de l’esdeveniment, ja que aquell mateix dia s’organitzaran espectacles diversos amb “personatges curiosos”, tal com expliquen des de l’associació, que amenitzaran la diada comercial de Sants-Les Corts.

Però la protagonista de la Mostra de Comerç al carrer Joan Güell del pròxim dia 30 serà la vedella rostida a l’antiga que oferirà l’entitat.

La carn es començarà a preparar des de la nit anterior perquè de cara a les nou de la nit els visitants de la mostra en puguin gaudir. El tast s’allargarà fins a les 11 de la nit per tal d’aprofitar una de les últimes nits de l’any sense fred. Cada porció de vedella anirà acompanyada per una beguda i, tot plegat, a un preu de 2,50 euros.

Un sopar popular que es repeteix en aquesta mostra comercial des de fa dos anys i que servirà, segons l’eix, per fer barri i conèixer els seus associats.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram