L’equip està a punt per a una nova campanya exigent. Foto: JLC

El segon projecte del Joventut les Corts a la Lliga Femenina 2 començarà la temporada oficial dissabte de la setmana que ve. De fet, l’equip ja fa gairebé un mes que ha tornat a la feina (el passat 21 d’agost va ser la primera sessió d’entrenament) per preparar el primer repte del curs 2017-18: la Lliga Catalana Femenina 2, que es disputarà a Reus durant el cap de setmana que ve i que farà que les de Sergio Manzano es vegin les cares contra el Barça Santfeliuenc, un dels equips que ha pujat de Copa Catalunya. Si el Joventut passa a la final, jugarà contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Segle XXI i el Lima-Horta.

L’equip ha fet la feina de despatxos durant l’estiu i ha aconseguit que la columna vertebral que va aconseguir la històrica classificació per al play-off d’ascens continuarà jugant de groc: Eliana Soriano, Nerea Garmendia, Paula Tutusaus, Àngels Farré, María Cordon, Helena Santamaria i Judith Turrión. A més, de moment, el club ha anunciat dos fitxatges, els de la base Cristina Soriano (procedent de la Cameron University d’Oklahoma) i el de l’aler-pivot Xènia Artiga, que arriba de l’Snatt’s Sant Adrià, un dels equips que el curs passat va assolir l’ascens de categoria.

Fins ara, les cortsenques han jugat dos partits de pretemporada, el primer saldat amb un triomf contra el Viladecans (54-70) i el segon contra tot un equip de la NCAA, les Fordham Rams de Nova York. Les nord-americanes van guanyar el matx (75-51).

Un cop s’hagi superat la Lliga Catalana, les cortsenques pensaran en l’inici de la temporada regular a la Lliga Femenina 2. El Joventut serà l’equip encarregat d’estrenar la competició, el pròxim dissabte 30, quan rebrà la visita del RC Celta.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram