L’equip està gaudint ara d’unes merescudes vacances. Foto: JLC

El primer equip del Joventut les Corts continua de vacances, però a les oficines del club i al pavelló de l’Illa l’activitat no s’ha aturat. De fet, el tècnic Sergio Manzano (que és a Saragossa participant en el Curs d’Entrenador Superior de la Federació espanyola de bàsquet) ha explicat a Línia les Corts que “l’equip tornarà a la feina el dia 21 d’agost” amb l’objectiu de començar a preparar la segona temporada seguida a la Lliga Femenina 2, una competició que arrencarà el 30 de setembre.

Ahir a la tarda, el Joventut feia una piulada explicant que la FEB ja ha donat el vistiplau a tota la paperassa que havia presentar a la FEB a finals de la setmana passada per tornar a tenir la plaça en la segona màxima categoria del bàsquet estatal, de manera que, segons explica Manzano, el club començarà a definir la plantilla del curs que ve en les pròximes setmanes. El tècnic s’ha mostrat confiat que podrà mantenir bona part de l’equip que va aconseguir la quarta posició i la classificació per a la fase d’ascens en la temporada del seu debut a la categoria de plata del bàsquet estatal. Manzano subratlla que el club ha fet “un esforç enorme” per repetir presència a l’LF2.

Esportivament, Manzano creu que la temporada que ve encara serà més dura. “Ja no serem la sorpresa i repetir el que hem fet aquest curs passat serà molt difícil. Tot i això, estem molt il·lusionats i motivats per tenir aquesta segona oportunitat i, tocant de peus a terra, donarem el millor de nosaltres per aconseguir-ho”, conclou el tècnic.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram