Una imatge de la mostra ecològica de l’any passat. Foto: Eix Sants-Les Corts

Productes i serveis orgànics, saludables, ecològics i que fomentin el benestar físic i personal. Cada cop són més les persones que aposten per fer compres 100% naturals i per millorar els seus hàbits de salut.

D’aquesta manera, també augmenta el nombre d’iniciatives al voltant d’aquests nous hàbits més naturals. Per això, l’Eix comercial Sants-Les Corts aposta, per segon any consecutiu, per aquesta mostra ecològica, amb l’objectiu de consolidar-la, rebent el suport municipal dels districtes de Sants-Montjuïc i les Corts, d’acord amb la voluntat de potenciar el comerç de proximitat.

ESPECIALISTES
La present edició comptarà amb la representació del sector alimentari, massatges terapèutics i “ayurveda”, especialistes quiropràctics, nutricionistes, experts en cosmètica ecològica i nutricosmètica, estands de roba ecològica, i empreses de reciclatge i consum de material reciclat, entre altres. A més, la mostra comptarà amb un punt de tast i degustacions de productes vegetals, el qual inclourà paella vegetariana, sucs de fruites naturals, shawarma de seità i orxata ecològica, entre altres aliments.

XERRADES I CONSELLS
Pel que fa a les xerrades programades, enguany s’incorporen temes com l’alimentació conscient, la nutricosmètica, el massatge en l’embaràs, la salut intestinal a partir dels probiòtics o les propietats de la llet d’euga, entre d’altres. Per aquesta segona edició, també s’han programat tallers de constel·lacions, una demostració de flow-ioga i activitats pels més menuts.

La mostra de comerç ecològica i saludable també tindrà un vessant solidari, sostenible i reciclable, amb la venda, per part de l’Eix Comercial, d’un got solidari per un euro.

UN ENTORN NATURAL
Amb un escenari canviant, sempre intentant envoltar la mostra comercial ecològica de Sants-Les Corts d’un entorn natural, enguany és el districte de les Corts, als popular Jardins de les Infantes, qui acull aquesta trobada de productes i serveis saludables.

L’edició passada, en el primer tast que es va poder fer de la mostra ecològica, van ser els jardins de Can Mantega, ubicats al districte de Sants-Montjuïc, els que van albergar a centenars de veïns i veïnes que van poder gaudir d’una vintena de parades amb productes naturals, així com de xerrades sobre la salut on es van donar alguns consells i recomanacions diverses.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram