La Casa de Cantàbria és al barri de Pedralbes. Foto: Google Maps

El Consell Plenari celebrat el passat 4 de maig va aprovar per unanimitat la proposta per designar per al Districte a les Medalles d’Honor de Barcelona 2017 a la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts i a la Casa de Cantabria.

La Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts va néixer l’any 2002 amb la voluntat d’agrupar les entitats, col·lectius, associacions i joves del Districte. El seu principal objectiu és sumar recursos, iniciatives, projectes i, en definitiva, dinamitzar el barri i el districte. La plataforma també aposta per crear un marc idoni per fer activitats més enllà de les mateixes associacions, a través del compromís social i les reivindicacions. Al mateix temps, també coordina entitats amb participació política, social i cultural per tal de treballar els temes que més els afecten i on participen.

D’altra banda, la Casa de Cantabria fomenta i divulga entre els seus socis la cultura càntabra gràcies a l’organització de diferents activitats com ara conferències, classes, excursions, certàmens artístics i literaris, corals i balls regionals de Cantabria. També tira endavant publicacions i butlletins informatius.

PROPOSICIONS APROVADES
D’altra banda, durant el Consell Plenari es van aprovar cinc proposicions. La primera, del Grup Municipal Demòcrata (GMD), va servir per demanar un estudi de les necessitats del Pavelló de l’Illa per tal de programar les inversions necessàries per solucionar els problemes actuals.

En segon lloc, va tirar endavant la proposta de Ciutadans de requerir a la Generalitat que faci les obres necessàries a la residència de les Corts. Tot seguit, es va aprovar la proposta del PP que demanava crear una taula de conciliació pel cas del projecte del supermercat a l’interior d’illa de Mejía Lequerica.

La penúltima proposta aprovada va ser la d’ERC, que feia referència a la creació d’un recorregut artístic i cultural per tot el conjunt d’obres escultòriques des de la plaça Francesc Macià al parc de Cervantes, conjuntament amb la Facultat de Belles Arts de Barcelona i el teixit associatiu de persones amb discapacitat del districte. Per últim, la CUP va proposar la restitució del nom original de Jardins de Magalí pels actuals Jardins de les Infantes.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram