La Mostra de Comerç a Galileu sempre aplega un bon nombre de visitants. Foto: Twitter (@SergiSarri)

L’Eix Sants-Les Corts ha fet una molt bona valoració de la seva darrera activitat al carrer. Es tracta de la Mostra de Comerç al carrer Galileu, que va celebrar el passat dissabte dia 6 i que, segons expliquen des de l’associació, “és una de les millors” que recorden.

I és que el bon temps d’aquella jornada va ajudar perquè la fira fos un èxit de participació, tant pel que fa a visitants com a comerciants. En aquest sentit, el carrer Galileu –des de Valladolid fins a Can Bruixa– va quedar ple de botigues i de gent que va poder descobrir l’oferta comercial del districte. Però a banda de l’aspecte purament comercial, la jornada va oferir activitats per a tota la família.

Per una banda hi van haver actuacions a l’escenari instal·lat a Galileu amb Violant d’Hongria. S’hi va fer des de gimnàstica rítmica –a càrrec del gimnàs Badrena– fins a espectacles de dansa i zumba de la mà dels Dance Maniacs i l’Escola de Música i Dansa Farré.

Aquestes, però, no van ser les úniques actuacions per amenitzar la fira. També hi va haver exhibicions de taekwondo, judo, Krav Magá i jiu-jitsu.

APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT
Amb el bon regust de boca que va deixar la Mostra de Comerç a Galileu, l’Eix Sants-Les Corts es prepara per a la seva pròxima activitat. Serà el dissabte 10 de juny al parc de les Infantes amb la segona Mostra de comerç i serveis ecològics i saludables. Serà una mostra comercial on els productes naturals i sostenibles seran l’estrella i s’hi celebraran xerrades temàtiques. Tot plegat, en un ambient rústic.

Però el calendari de l’associació no acaba aquí, ja que el pròxim 17 de juny reprendrà el seu cicle de sortides al carrer amb la Mostra a Vallespir.

Serà el torn d’un altre dels carrers importants de l’Eix Sants-Les Corts, en una jornada durant la qual hi haurà, no només botigues, sinó també exhibicions, actuacions musicals i espectacles itinerants, tal com es va fer en la passada mostra a Galileu. Si el temps acompanya, l’associació podrà reeditar l’èxit del passat dia 6 i demostrar que tot el que es necessita es pot trobar a les botigues de barri.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram