La mostra de Galileu és un acte ja consolidat. Foto: Sants-Les Corts

L’Eix comercial Sants-Les Corts escalfa motors per tornar a omplir el barri d’activitats per a tota la família i dinamitzar el comerç de proximitat. Ho farà aquest dissabte dia 6 amb la Mostra de Comerç al Carrer Galileu, que ocuparà aquest vial des de Valladolid fins a Can Bruixa.

En aquest sentit, les botigues de l’associació sortiran al carrer per oferir els seus productes i ensenyar les seves novetats, amb el suport del Districte. Hi haurà parades amb botigues, però a banda de l’aspecte purament comercial, la fira oferirà actuacions, tallers i molta música per animar una jornada que durarà tot el dia.

Els comerciants, com fan tradicionalment, instal·laran un escenari a Galileu amb Violant d’Hongria, on es desenvoluparan diferents actuacions al llarg de la jornada. Arrencaran al matí i, entre altres, s’hi farà una exhibició de gimnàstica rítmica, a càrrec del gimnàs Badrena, i espectacles de dansa i zumba amb els Dance Maniacs i l’Escola de Música i Dansa Farré. Al migdia, per altra banda, es farà entrega dels premis del primer concurs de fotografia de Sant Jordi que ha organitzat l’eix per mostrar com es viu la diada de l’amor i els llibres a les seves botigues associades.

Però a banda de l’escenari, es faran actuacions itinerants al llarg de tot el carrer, amb tallers per a tots els públics i exhibicions d’arts marcials.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram