Nadal, al podi amb Thiem, Albert Costa i Javier Godó. Foto: BOBS

L’idil·li entre Rafa Nadal i el Godó continua. El tennista de Manacor va tornar a ser el millor sobre la terra batuda del Reial Club de Tennis Barcelona i diumenge passat va guanyar, per desena vegada, l’Open Banc Sabadell. El seu rival, l’austríac Dominic Thiem, només va poder resistir l’empenta de Nadal durant la primera mànega, però el balear, que ja té 30 anys, va resoldre el partit per la via ràpida, en dos sets, per 6-4 i 6-1.

El tennista de Wiener Neustadt havia aconseguit evitar la final somiada, un enfrontament entre Nadal i el número 1 mundial, Andy Murray, però a la final no va tenir cap opció. “Guanyar a Nadal aquí és gairebé impossible”, va sentenciar Thiem després del partit pel títol.

“Guanyar a Barcelona un altre cop és molt important per a mi i és un inici de gira de terra somiat. Per a mi, arribar a aquest 10 a Barcelona, davant de la gent del meu club, és gairebé increïble”, va dir un Nadal exultant després d’aconseguir aixecar el Godó per desena vegada.

Com mana la tradició, un cop fets els actes protocol·laris de celebració, Nadal va celebrar la victòria amb el tradicional bany dels campions a la piscina de l’RCTB amb tots els aplegapilotes del club.

El mateix diumenge, el romanès Florin Mergea i el paquistanès Aisam Qureshi van guanyar la categoria de dobles després de derrotar la parella formada per l’alemany Philipp Petzschner i l’austríac Alexander Peya per 6-4 i 6-1.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram