És el primer concurs de fotografia que organitza l’eix. Foto: Arxiu

L’eix comercial Sants-Les Corts va posar ahir en marxa un nou concurs amb el qual vol que els seus clients i visitants capturin amb una càmera fotogràfica com es viu Sant Jordi a les botigues del barri.

‘Tradició i Comerç’ és el títol d’un certamen que l’eix impulsa amb la col·laboració del Districte i que atorgarà premis a les tres millors instantànies i un altre de categoria infantil, per a infants de fins a 14 anys.

Els organitzadors busquen fotografies “creatives, atrevides i curioses” que serveixin per il·lustrar la tradició i la festa de Sant Jordi als establiments de les Corts. L’entrega de fotografies es podrà fer fins al pròxim 25 d’abril, de 10 del matí a vuit de la tarda, a les botigues Super-Carn –a Galileu, 79–, a la perruqueria Reyes de la Corte –Galileu, 286–, a la joieria Tic-Tac –Joan Güell, 95– i a Caribean Coffee –Vallespir, 161–. També es podran lliurar a l’adreça electrònica [email protected] o també amb el hashtag #concursfotoeix, a les xarxes socials.

En cas que es vulguin presentar en suport físic, haurà de ser sobre paper fotogràfic. Les instantànies també hauran de tenir mida DIN A3. Darrere de la foto caldrà anotar el pseudònim de l’autor i el títol i, en un sobre tancat, les dades personals del concursant.

El jurat, format per professionals de la fotografia i aficionats, donarà a conèixer el seu veredicte el 6 de maig durant la Mostra de Comerç a Galileu.

El certamen tindrà tres premis en forma de vals de compra per bescanviar a les botigues de l’associació: un primer de 200 euros, un segon de 150 i un tercer de 100. Pel que fa a la categoria infantil, el guardó serà una sorpresa fins a l’últim moment.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram