L’artista saragossà Borja Laudo, conegut com a Bigott, serà el pròxim dijous 27 d’abril a la sala Bikini per oferir un concert en el marc del Guitar Festival BCN.

Bigott és un dels músics de més renom de l’actual escena indie estatal. Durant la seva visita a Bikini presentarà el seu nou àlbum ‘My Friends Are dead’, una nova mostra del seu talent per construir cançons pop amb un aire perfeccionista, sempre en un marc musical indie amb barreges de folk i psicodèlia.

El nou disc del músic de Saragossa està format per vuit cançons concentrades en menys de 25 minuts de duració. Algunes de les més destacades són ‘Hairy Moon’, ‘Apple Girl’ o ‘Coming Soon’, inspirades en l’indie nord-americà dels 80. El disc ‘My Friends Are Dead’ és el vuitè treball de Bigott en deu anys, una xifra que demostra la seva capacitat creativa i de treball.

FESTIVAL CONSOLIDAT
El Guitar Festival BCN 2017 serà la 28a edició d’aquest festival, que és un dels més longeus de la ciutat. Alguns dels noms destacats de l’edició d’enguany són Joan Colomo, La Unión, Loquillo, Els Amics de les Arts, Jack Broadbent, The New Raemon, Mazoni, Russian Red o Melendi.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram