L’equip vol culminar una gran temporada amb la quarta posició. Foto: CJLC

Compte enrere per a un dels partits més importants per al Joventut. Dissabte a les 4 de la tarda, l’equip es jugarà l’accés al play-off per pujar a la Lliga femenina contra l’Ibaizábal. I és que després de 25 partits, l’equip s’ha plantat a l’última jornada depenent de si mateix i vol arrodonir un gran curs amb la quarta plaça.

“Al començament de la temporada hauríem signat un escenari així, dependre de nosaltres mateixes a casa”, valora el tècnic, Sergio Manzano, a Línia les Corts. “El que vull és que les noies gaudeixin de la setmana, que el partit no sigui una càrrega. Treballarem aspectes psicològics, de control de les emocions, però també aspectes esportius. Al final el que vull és que fem el nostre joc, perquè és el que ens ha portat fins aquí”, assegura un Manzano que diu estar “tranquil” quan falten poques hores per al partit.

El Joventut va aconseguir una victòria (59-71) en el partit de la primera volta que ha resultat clau perquè l’equip tingui opcions d’aspirar a la quarta plaça. “No tindrà res a veure amb el partit de dissabte, allò era al gener i ara som a l’abril. Espero un partit tancat, dur i físic, però tindrem el suport de l’afició, que serà un factor important”, assegura Manzano.

Les biscaïnes es plantaran al pavelló de l’Illa amb una ratxa de cinc victòries seguides (la segona millor actual després de la de l’Snatt’s Sant Adrià) mentre que el Joventut ha perdut els seus darrers dos partits.

HOMENATGE A PEPA SOLER
Esportivament, el partit contra les basques s’endu tot el protagonisme, però institucionalment, el passat 25 de març el club va veure com la Federació catalana (FCBQ) homenatjava Pepa Soler conjuntament amb 9 dones més que han fet història en el bàsquet de casa nostra.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram