L’Espai Barça modificarà l’entorn del Camp Nou. Foto: Cristian López

Després del pas endavant entre el Barça i l’Ajuntament sobre el futur de l’Espai Barça, conegut a principis de mes, arriba el torn que totes les parts implicades debatin quins seran els usos urbans de tota la zona. Això es farà el pròxim 7 de març, la data establerta per a la pròxima trobada de la comissió de seguiment de l’Espai Barça on hi ha el Districte i representants veïnals i del club.

“En aquesta reunió és on apareixeran els temes més polèmics”, afirma a Línia Les Corts la presidenta de l’Associació de Veïns de les Corts, Adela Agelet. Els veïns, però, ja han fet les seves peticions sobre diverses qüestions relacionades amb la zona del Camp Nou i amb les molèsties que pateixen els dies de partit. “Ja hem demanat que el transport públic ha d’estar molt protegit i hem demanat que la Guàrdia Urbana garanteixi que els dies de partit els busos puguin circular amb la màxima normalitat possible per la Travessera”, afirma Agelet.

Per últim, la presidenta de l’Associació de Veïns de les Corts explica que en una reunió amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van demanar que “es controlin millor els punts conflictius dels dies de partit i que se’n faci un seguiment i una avaluació”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram