L’Ateneu de Fabricació Digital de les Corts ha tornat a obrir recentment les seves portes després que ja hagin acabat les obres de la seva reforma.

Així doncs, es tornen a posar en marxa, oberts al districte, nous projectes i idees que tenen com a objectiu millorar la vida diària de les persones. L’Ateneu és un espai de formació, creació pròpia i col·laboració entre persones interessades en les noves tecnologies i la ciència. L’espai, dedicat en especial a la fabricació digital en 3D, està obert a ciutadans individuals, entitats, organitzacions, universitats i empreses perquè puguin implicar-se en un laboratori de creació digital.

Està situat en el que al seu dia va ser la fàbrica Benet i Campabadal i també acollirà la biblioteca de les Corts. Ateneu i biblioteca compartiran recursos, potenciaran recíprocament les seves dinàmiques i facilitaran l’accés a la informació i el coneixement. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram