El jove cantant Álvaro Soler, convertit en tot un fenomen musical, serà aquest vespre a la sala Bikini per oferir un concert a partir de les vuit del vespre.

Amb només 24 anys, Soler, nascut a Sant Cugat del Vallès, és l’autor de dos grans èxits: ‘El Mismo Sol’ i ‘Sofia’. El concert d’avui arriba després que ahir toqués a Madrid. Tot i el seu èxit internacional, serà la primera vegada que oferirà un concert a Barcelona.

JENNIFER LOPEZ
A Soler el salt a la fama li va arribar quan Jennifer Lopez va rebre, a través d’un amic, la cançó ‘El Mismo Sol’. Més endavant es va tancar la col·laboració entre ells dos, que van cantar la cançó barrejant l’anglès i el castellà. El tema va trencar tots els records de les llistes de ràdio i vendes a Europa i Llatinoamèrica.

Després d’aquest èxit va arribar la cançó ‘Sofia’, que es va incloure a la reedició del seu primer disc Eterno Agosto. ‘Sofia’, fins i tot, va aconseguir superar l’èxit de ‘El Mismo Sol’ i va aconseguir uns èxits sense precedents per un artista de l’Estat: més de 200 milions de visites a Youtube i número 1 a Itàlia tant en vendes de cançons com en ràdio i àlbums.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram