Sànchez ha publicat ‘El cas dels Maristes’. Foto: Xavier González

Guillem Sànchez, el periodista d’El Periódico que va destapar el cas dels abusos a l’Escola Maristes, ha publicat recentment el llibre ‘El cas dels Maristes’, on resumeix tota la història d’aquest escàndol de pederàstia que es va conèixer ara fa un any. El llibre ha estat fet amb la col·laboració de quatre periodistes més del mateix diari que també van formar part de la investigació periodística.

A ‘El cas dels Maristes’, Sànchez relata com en un primer moment “ningú estava preparat per descobrir que en Benítez no era l’únic pederasta que havia passat pel col·legi” i afegeix que “seguir el rastre dels abusos sexuals del professor de gimnàstica va conduir a ventilar els secrets que amagaven alguns dels seus col·legues”. En declaracions a Línia Les Corts, el peridosita explica que tot aquest treball periodístic ha estat possible “gràcies a les víctimes, que s’han atrevit a denunciar el que van patir”.

Sànchez, nascut a Cassà de la Selva l’any 1981, és periodista de successos d’El Periódico i professor associat de periodisme a Blanquerna. Durant quatre anys va exercir de consultor a la Universitat Oberta de Catalunya i és doctor en periodisme per la Universitat Ramon Llull.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram