Una imatge de l’espectacular pilar de la colla. Foto: AZU

Els Arreplegats, la colla castellera de la Zona Universitària, van protagonitzar el passat dia 6 de desembre una acció espectacular. Els de la camisa verd quiròfan es van desplaçar fins a Montserrat, on van fer un pilar de quatre a una de les agulles més emblemàtiques de la muntanya, el Cavall Bernat, a 1.111 metres d’altura.

Un total de 12 escaladors de la colla, acompanyats d’una vintena de membres més, van fer nit al refugi de l’Ermita de Sant Benet. L’endemà a primera hora del matí els castellers va fer l’ascensió des del mirador de Sant Antoni i a dos quarts de dues del migdia van aixecar el pilar de quatre en un marc incomparable. L’acció, a banda de la seva espectacularitat visual, també va ser molt meritòria, ja que el Cavall Bernat és una agulla complicada d’escalar perquè està pràcticament aïllada.

D’altra banda, els Arreplegats van celebrar ahir l’assaig ‘Porta un amic’, on van convidar tots els seus seguidors a descobrir les estructures, com ara la recuperació del tres de vuit folrat que portaran demà a la diada de la UAB.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram