La Guàrdia Urbana investiga les causes dels dos atropellaments. Foto: Arxiu

Dues dones mortes en quatre dies. Aquest és el trist balanç que van deixar la setmana passada els dos atropellaments del tramvia al seu pas pel districte.

El primer accident es va produir dimarts 22, quan una dona de 85 anys va ser atropellada per un comboi del Trambaix a tocar de la plaça Pius XII. Segons va informar el Servei d’Emergències Mèdiques, els equips mèdics no van poder fer res per salvar la dona. També van haver de ser ateses tres persones ferides lleus, el conductor i dos passatgers. Dels tres ferits lleus, un va rebre l’alta al mateix llocs dels fets, un altre va anar pel seu propi peu a un Centre d’Urgències d’Atenció Primària i el tercer va ser traslladat a l’Hospital Sagrat Cor.

El segon atropellament es va produir quatre dies més tard. Una dona de 70 anys va morir després de ser atropellada per un comboi a l’altura de Diagonal amb Numància. La víctima va ser traslladada en estat crític a l’Hospital Clínic, on va morir. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les causes dels dos atropellaments.

TRES ANYS SENSE VÍCTIMES
Fonts de l’empresa TRAM, l’encarregada de gestionar el servei del tramvia, han explicat a Línia Les Corts que, un cop es coneguin les conclusions de la investigació de la Guàrdia Urbana, es mirarà “si es pot reforçar la seguretat perquè accidents així no tornin a passar”.

En paral·lel, les mateixes fonts recorden que “des de feia tres anys no hi havia un accident amb víctimes mortals” i afegeixen que “l’empresa farà el possible, si es pot fer alguna cosa, per millorar la senyalització i reforçar la seguretat perquè això no torni a passar”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram