Una de les persianes que ja llueixen pintura. Foto: Sants-Les Corts

Les persianes de les botigues de l’Eix Sants-Les Corts transpiren art des de fa uns dies gràcies a una iniciativa que les ha convertit en autèntics llenços. Es tracta d’una acció a càrrec de Rebobinart que pretén immortalitzar obres dels grans pintors universals –com ara Van Gogh, Renoir, Monet, Sorolla o Vermeer, entre altres– a les persianes dels establiments.

“El projecte va sorgir per la voluntat dels comerciants i veïns”, expliquen des de l’associació, una iniciativa que vol posar fi als problemes derivats pels grafitis poc elaborats. “D’aquesta manera, s’homogeneïtza la zona amb obres d’art”, afegeixen.

Algunes persianes ja llueixen la nova pintura, mentre que altres ho faran pròximament. L’actuació s’ha dut a terme sobretot en l’àmbit del carrer Galileu, tot i que l’objectiu de Sants-Les Corts és que s’ampliï a tot l’eix.

A més, mitjançant el projecte es volen promocionar les botigues alhora que promocionen la cultura i el món de l’art.

Per altra banda, l’eix comercial vol establir un recorregut a través de l’art on escoles, gent d’altres barris i veïns “puguin veure les obres creades”.

I, per últim, la voluntat de l’entitat és afavorir l’atracció de turistes i amants de l’art urbà cap a la zona de l’eix comercial.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram