L’equip celebra la quarta victòria de la temporada. Foto: JLC

Un bon primer quart i un excel·lent quart període van ser suficients perquè el Joventut Les Corts sumés la quarta victòria de la temporada dissabte passat contra el Ponce de Valladolid (71-53). Gràcies a aquest resultat, les de Sergio Manzano continuen a la sisena posició de la classificació.

El partit es va posar de cara a favor de les grogues, amb un parcial de 23 a 13. La reacció de les castellanes al segon i al tercer període van fer que els dos equips comencessin el darrer quart separats només per cinc punts (48-43), però les de Sergio Manzano van rendir a l’hora de la veritat i gràcies a una gran defensa van aconseguir guanyar el tercer partit de forma consecutiva. Helena Santamaria, amb 27 punts i 29 de valoració, va ser la millor jugadora del matx i una de les millors de la jornada.

El pròxim partit serà un desplaçament curt. El Joventut viatjarà fins a Sant Adrià del Besòs per enfrontar-se dissabte a les 4 de la tarda a un dels millors equips de la lliga, l’Snatt’s Sant Adrià.

DOS GUARDONS PER AL CLUB
Per altra banda, el passat dia 4 de novembre, el club va ser un dels convidats a la gala que Mundo Deportivo celebra cada any per reconèixer la tasca dels clubs del nostre país que aconsegueixen un ascens de categoria.

El president, Josep Ramon Sala, i la secretària, Bárbara Bardaro, van ser els encarregats de recollir els guardons del primer equip femení, campió de la Copa Catalunya i actualment a Lliga Femenina 2, i del sènior femení B, campió de la Segona categoria femenina i actualment a Primera.