Pedro Alonso, durant el seu discurs. Foto: Línia Les Corts

El Centre Cívic Can Deu va acollir dijous passat l’acte d’homenatge a les entitats i als cortsencs més destacats del 2016. El premi Cortsencs d’Honor 2016 va recaure en Pedro Alonso, membre del Banc Solidari de les Corts, de l’Associació de Veïns de l’avinguda de Xile i de la Coordinadora d’Entitats de les Corts. Al mateix temps, també es va reconèixer a títol pòstum la figura d’Àurea Lázaro, treballadora del Centre d’Higiene Mental de les Corts i impulsora i presidenta de la Federació Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat, que va morir el passat 14 d’abril.

El guardó a Pedro Alonso va servir per reconèixer la tasca social que aquest veí de les Corts ha fet per al barri des de finals dels 90. Alonso explica a Línia Les Corts que “és un honor rebre aquest premi perquè és una elecció de les entitats” i remarca el seu agraïment “als amics i a tota la gent del districte que ha fet possible això”.

Al mateix temps, Alonso, que rememora tota la seva trajectòria com a activista veïnal amb orgull, afegeix que “va ser una mica sorpresa perquè jo només sóc un número a dins el districte i hi ha gent que fa una labor més extensa que la meva”.

L’acte, amb la presència d’un públic nombrós, també va servir per retre homenatge a les entitats que enguany celebren el seu aniversari, com són el Club Joventut les Corts, l’Associació de Dones d’Elisenda de Montcada i el Racó de les Corts , que celebren els seus 25 anys, i l’Associació Esportiva les Corts UBAE, que enguany arriba als 40 anys de vida.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram