Un moment de la fira comercial. Foto: Sants-Les Corts

L’eix Sants-Les Corts va celebrar amb “èxit” la seva Mostra de Comerç a Joan Güell, la qual va tenir lloc el passat dissabte dia 8 durant tot el dia.

Segons expliquen a Línia les Corts des de l’associació organitzadora, l’afluència de visitants va ser “molt bona” gràcies al fet que la climatologia va respectar l’esdeveniment.

A la mostra hi van participar més d’un centenar de botigues, gran part d’elles associades de l’eix i altres vingudes de fora. Durant tota la jornada, els comerciants van poder mostrar els seus productes als visitants, que també van poder gaudir de les diverses activitats de dinamització que es van celebrar aquell dia. En concret, hi va haver espectacles per a tots els públics, des de música fins a dansa i un espai de tallers per a infants.

Però l’acte que va aixecar passions va ser, com ja és tradició, la vedella rostida que es va poder tastar com a cloenda de la mostra. La carn, que es va rostir durant tot el dia, va esgotar-se, ja que l’eix va repartir prop d’un miler de racions entre els veïns que s’hi van apropar. Des de Sants-Les Corts qualifiquen la vedella rostida com un acte “espectacular”.

Per altra banda, durant la fira es va fer una entrega simbòlica de diners a una entitat que treballa contra la violència masclista, Sicar.cat. Sants-Les Corts ha recaptat darrerament aquests recursos mitjançant campanyes com el Got solidari.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram