Latre lluirà el vermell cortsenc aquest diumenge. Foto: Correbarri

Compte enrere per a una nova edició del Correbarri. Dimarts passat l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm es va vestir de gala per acollir la presentació d’una nova edició d’aquesta cursa. A més, durant l’acte es va fer públic que l’actriu Georgina Latre serà la padrina del districte.

El repte per als cortsencs, igual que per a la resta dels atletes, serà trencar l’hegemonia de Sant Martí, el districte que ha aconseguit la victòria per equips en les quatre edicions que s’han disputat de la prova fins ara.

La prova es disputarà aquest diumenge al matí i constarà d’un circuit de 10 quilòmetres que recorrerà bona part del districte de Ciutat Vella i del Port de la ciutat. Avui és l’últim dia en el qual es podrà completar el procés d’inscripció.

Altres padrins que no es perdran la cursa seran el periodista Jordi Basté (Horta-Guinardó), l’actor Cesc Casanovas (Eixample), la cantant Sara Pi (Sants-Montjuïc) o l’escriptor Víctor Amela (Sant Martí).

TORNA EL QUILÒMETRE
Per altra banda, però també diumenge, se celebrarà la 13a edició del Quilòmetre de les Corts, una de les curses més emblemàtiques del districte.

El Barcelona Atletisme Club i el Centre Esportiu Municipal les Corts organitzen aquesta prova, que es disputarà a la travessera de les Corts, en el tram comprès entre Numància i Vallespir. Les curses començaran a les 10 del matí amb les proves cadets i s’allargaran durant tot el matí amb els infantils, alevins, benjamins, veterans, diferents curses per parelles i les proves per als atletes d’alt nivell.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram