Els Arreplegats de la Zona Universitària van donar el tret de sortida a la nova temporada el passat dia 18 de setembre amb la celebració de la seva Assemblea General Ordinària.

La trobada va servir per escollir Gerard Gallego, que repeteix càrrec, i el seu equip per gestionar la part tècnica de la colla. L’objectiu de l’equip serà apostar per rodar més castells de gamma alta de set, com ara el tres de set amb agulla i preparar alguna estructura superior de cara a la celebració del pròxim aniversari. En paral·lel, també buscaran mantenir el treball de folres i manilles i optimitzar l’espai d’acolliment tècnic per treure més rendiment a l’assaig.

Pel que fa a la Junta, l’assemblea va reelegir Adrià Pros com a president de la colla. També van decidir la creació d’una vocalia sanitària i van anunciar la projecció d’un documental sobre les manilles universitàries el 29 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Damm i el viatge a la Catalunya Nord amb els Castellers del Riberal, que faran entre el 3 i el 5 de març de l’any que ve.

Per últim, durant l’assemblea també es va aprovar l’alta de nous membres, el balanç de la passada temporada i la memòria d’activitats de l’anterior legislatura.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram