El duet britànic de rap i R&B Bars and Melody (BAM), convertits en un autèntic fenomen en diversos països europeus per al públic adolescent, seran aquest dissabte a la sala Bikini per oferir un concert en el marc de la seva gira europea.

Aquest duet, format pels joves Leondre Devries (16 anys) i Charlie Lehenan (17 anys), va saltar a la fama amb la seva aparició al programa de televisió Britain’s Got Talent del 2014 i obtenir el Golden Buzzer de Simon Cowell, amb una magnífica actuació que ja ha aconseguit més de 120 milions de reproduccions a YouTube.

El seu primer treball discogràfic, ‘Hopeful’, es va enfilar fins a la cinquena posició a les llistes britàniques. Des d’aquell moment el seu creixement ja va ser imparable i a l’agost de l’any passat van publicar el seu primer àlbum, ‘143’, que va arribar a ocupar els primers llocs de les llistes de vendes en diferents països europeus.

Leondre Devries va ser víctima d’abús escolar, fet que el va inspirar a escriure dues cançons, ‘Hopeful’ i ‘Stay Strong’, amb el seu estil de rap dinàmic i reflexiu. Per la seva banda, Charlie Lehenan va demostrar el seu talent en una banda escolar i quan va publicar vídeos a internet Devries es va posar en contacte amb ell. A partir de llavors va néixer la seva amistat i van acabar formant el duet.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram