El Cortsenc d’Honor 2016 es coneixerà el pròxim mes d’octubre. Foto: Districte

El període de votacions que permetrà escollir el Cortsenc d’Honor 2016 acaba avui després que a finals de juliol s’obrís el període per tal que les entitats escollissin la seva opció.

Enguany les candidatures entre les quals sortirà el guanyador, que es coneixerà en el Consell de Districte de l’octubre, són les de Pedro Alonso i Velasco, Manel Martí i Salvador, el Banc Solidari de les Corts i l’Associació Discapacitat Visual Catalunya. Alonso és membre del Banc Solidari de les Corts, de l’AVV de l’Avinguda Xile i de la Coordinadora d’entitats de les Corts i té una llarga trajectòria en defensa dels serveis públics i els drets socials. Martí és el president de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya. Precisament, aquesta associació promou la consciència individual i col·lectiva en relació a la discapacitat visual. Per últim, el Banc Solidari de les Corts és una entitat sense ànim de lucre formada i gestionada per voluntaris que es dediquen a l’ajuda mútua.

Abans de l’elecció final la Comissió de Govern validarà el recompte dels vots i determinarà el nombre de candidatures a Cortsenc d’Honor, que no podrà ser superior a dos.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram