La campanya s’ha presentat avui. Foto: Ajuntament

Els usuaris de motos compartides, el conegut ‘motosharing’, tenen unes ràtios d’accidents similars a la dels motoristes convencionals. Aquesta és un dels anuncis que s’ha fet avui durant la presentació d’una campanya per promoure les bones pràctiques de seguretat viària entre els motoristes, especialment els que fan servir motos compartides, impulsada per l’Ajuntament, el RACC i els 11 operadors de motos compartides que hi ha a la ciutat.

Amb el lema ‘En moto zero riscos, fica-t’ho al casc!’, la campanya vol promoure actituds responsables com ara evitar el consum d’alcohol i drogues, utilitzar degudament la identitat digital en fer ús del ‘motosharing’, així com aparcar en places habilitades, dur sempre el casc i portar posada la mascareta i guants.

De fet, l’anàlisi sobre accidentalitat entre els motoristes que fan servir el ‘motosharing’ , fet pel RACC amb dades de la Guàrdia Urbana, mostra com no hi ha hagut cap accident mortal entre els usuaris de motos compartides. Un dels grans motius perquè això sigui així és perquè aquestes motos tenen la velocitat limitada a 50 quilòmetres per hora.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram