Búnquers Carmel

El veïnat del Turó de la Rovira ha denunciat els fets i ha convocat una protesta aquest dilluns. foto: Arxiu

El Consell Veïnal del Turó de la Rovira ha denunciat en un comunicat que un veí ha estat agredit per part d’un grup que s’estava colant als búnquers del Carmel en horari nocturn, saltant les tanques.

Segons el relat del veïnat, difós a través de xarxes socials, el veí, que es diu Joan i té 76 anys, va recriminar al grup que saltés les tanques per accedir a les bateries antiaèries i aquest se li va girar en contra i el va agredir i va robar-li el mòbil, on tindria imatges de com intentaven colar-se.

Segons han confirmat fonts policials a l’ACN, els fets van tenir lloc dimecres al voltant de les 22.30 h i la víctima ha presentat denúncia per robatori violent.

Convoquen una protesta

Per tot plegat, i sota el pretext que “quan toquen un veí, toquen a tot el barri”, els veïns han convocat una protesta aquest dilluns a la tarda.

“No és el primer cop que en Joan rep, ni el primer veí de dalt del Turó de la Rovira que pateix agressions físiques dels qui van a fer el brètol a les bateries, tant turistes com locals, davant la passivitat de la Guàrdia Urbana i un Ajuntament de Barcelona, que ens té com a botellòdrom“, han denunciat els veïns en un fil a Twitter.

D’altra banda, reiteren que “no hi ha una nit en què no saltin les tanques” i denuncien que n’hi ha que per fer-ho fan servir les façanes de les cases més properes, com la del Joan, que viuen a tocar de les bateries.

Alerten que els turistes continuen accedint als búnquers, però el Districte diu que la situació ha millorat molt
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram