Dos agents de Mossos d'Esquadra d'esquena

El detingut és un home de 27 anys amb 18 antecedents policials. Foto: Mossos d’Esquadra

Novetats sobre l’ensurt monumental que va viure un farmacèutic del districte d’Horta-Guinardó el passat divendres. Els Mossos d’Esquadra han detingut l’atracador que va entrar a robar violentament i amb una arma blanca a l’establiment, al barri de Montbau de Barcelona. El lladre va ferir a ganivetades el treballador, que s’hi havia encarat per evitar el robatori.

El vídeo de l’atracament

L’atracador va aparcar la seva moto just davant de la porta i va entrar a l’establiment sense treure’s el casc i amb un ganivet a la mà. Va amenaçar els tres clients que hi havia en aquell moment, que de seguida van refugiar-se en una altra dependència del local, i el farmacèutic, a qui va exigir que li donés tots els diners de la caixa. El treballador hi va accedir i va procedir a posar els diners en una bossa, però, en un moment donat, quan l’atracador s’havia desplaçat uns metres, va veure l’oportunitat de frenar el lladre, es va llançar sobre seu i el va intentar reduir agafant-lo pel coll i traient-li el cas. El farmacèutic va acabar rebent fins a 30 ganivetades, tot i que, per sort, les ferides al braç van ser lleus i l’home va quedar fora de perill.

 

Així, el farmacèutic aconseguia, en un acte de valentia però, alhora, arriscat, frustrar el robatori a la farmàcia. El lladre va marxar corrents i sense botí, després d’apunyalar repetidament el treballador, com es veu en les imatges que van captar les càmeres de seguretat de la farmàcia i que alguns mitjans com el Tot Barcelona han fet públiques. Segons han manifestat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, el detingut és un home de 27 anys, amb 18 antecedents policials, que va ser arrestat concretament la nit d’aquest passat dimarts al carrer.