Ball Tradicat Sants

Foto cedida

Comerç, tradicions i llengua es reivindicaran alhora al Sants Tradicat, el festival de tradició, artesania i gastronomia que omplirà el carrer de Sants, entre Joanot Martorell i l’avinguda de Madrid, el 21 d’octubre. Aquesta mostra de comerç de tardor, combinada amb una gran exhibició cultural, és una de les activitats del programa BCNx10, impulsat per l’Ajuntament amb fons de l’impost turístic i gestionat per Turisme de Barcelona.

Tradició i Correllengua

Comerç i artesania són les protagonistes habituals del Sants Tradicat, però enguany s’hi suma la llengua, amb la incorporació del Correllengua. Des de Sants Establiments Units informen que hi haurà una programació conjunta i “molta germanor” entre les dues entitats per “reivindicar les tradicions culturals catalanes”.

Com ja és habitual, el carrer de Sants acollirà nombroses activitats i actuacions, com ara cercaviles, balls de bastons, majorets amb música tradicional catalana i una gran exhibició d’artesania nacional. També hi haurà zones de jocs, tallers infantils i una selecció gastronòmica per a tothom.

Trobareu tota la informació sobre les activitats a visitbarcelona.com/BCNX10.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram