La Teixonera té des de fa uns dies unes noves escales mecàniques al carrer Mare de Déu dels Àngels. La inauguració oficial es va fer el passat 8 de febrer i, d’aquesta manera, el barri guanya una nova infraestructura per tal que els veïns puguin evitar més fàcilment els forts pendents que hi ha a la zona.

Les obres també han servit per renovar les escales normals que ja hi havia al carrer, per posar un nou enllumenat públic i fer nous espais amb una mica de verd. També s’ha renovat la xarxa de reg i clavegueram. Amb l’estrena d’aquestes escales mecàniques, el districte ja en té 37, a banda de 9 ascensors verticals i 4 d’inclinats. Les obres s’han fet en el marc del Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. Feia temps que l’associació de veïns del barri demanava les escales, ja que suposaran una gran millora per a la mobilitat de la gent gran.

A la inauguració del passat 8 de febrer hi van assistir la regidora Rosa Alarcón, el president del Consell del Districte, Max Zañartu i representants de les entitats veïnals.