La CUP Capgirem Barcelona ha escollit l’hortenca Anna Saliente com a cap de llista per a les eleccions municipals del 26 de maig. Saliente ha estat la candidata més votada d’una llista de vuit persones que encapçalaran la llista.

Saliente, nascuda al Baix Guinardó l’any 1991, és sociòloga de formació especialitzada en feminisme. L’any 2013 va començar a militar a la CUP d’Horta-Guinardó i ha estat membre del secretariat de la CUP de la ciutat, on ha desenvolupat la seva tasca a l’àrea de Feminismes i LGTBI. També ha estat representant del Consell Polític Nacional de la CUP i forma part del col·lectiu feminista Genera, que defensa el dret de les dones que exerceixen la prostitució.

“NECESSITAT DE RUPTURA”
Saliente, durant l’Assemblea General de la CUP Capgirem Barcelona celebrada el 2 de febrer, va afirmar que la candidatura de la formació de l’esquerra independentista insistirà “en la necessitat de ruptura, que s’ha fet evident durant aquests quatre anys”. Així doncs, la CUP presentarà un programa molt similar al del 2015 per tal d’apostar per una desobediència, en clau nacional i social, contra els “marcs legals, competencials i pressupostaris” i “l’erradicació del règim del 78”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram