Ronda de Dalt

La cobertura de la ronda de Dalt és una reivindicació veïnal històrica. Foto: Ajuntament

Les obres de la segona fase de la cobertura de la ronda de Dalt ja tenen data. El consistori ha anunciat avui que es posaran en marxa durant el segon trimestre de l’any que ve i que serviran per cobrir el tram que va de l’Institut Vall d’Hebron a l’avinguda de Vallcarca, uns 340 metres.

Aquesta obra, que té un pressupost de 40 milions d’euros, també servirà per unir els barris de la Teixonera i Sant Genís dels Agudells. Està previst que s’allarguin tres anys. És a dir, si no hi ha retards, s’acabarien a mitjans del 2027.

Pel que fa a la urbanització d’aquest nou tram, el disseny s’escollirà en la nova comissió creada per l’Ajuntament, on hi ha els partits, els experts i les entitats veïnals.

Suport i crítiques de Trias per Barcelona

Per la seva banda, des del principal partit de l’oposició, Trias per Barcelona, han donat novament suport a la cobertura, però al mateix temps han reclamat al govern municipal “que es deixi de fer fotos i es posi a treballar”. Des de la formació han explicat que han declinat “assistir a un nou acte propagandístic de l’executiu socialista per explicar la segona fase”.