Els veïns i veïnes del districte, especialment els més petits, es van poder acomiadar de Nadal de la millor manera possible el passat 5 de gener. I és que la cavalcada dels Reis Mags va omplir d’il·lusió alguns dels principals carrers hortencs per tal que els nens i nenes poguessin gaudir del que per ells és, segurament, el dia més especial de l’any.

La cavalcada es va posar en marxa a les sis de la tarda des del mercat del Carmel i va continuar pels carrers Llobregós, Pantà de Tremp i Dante. Posteriorment els Reis van anar cap a Horta i van seguir el seu recorregut pels carrers Dante i Baixada de la Plana. El tram final del trajecte va incloure la Font d’en Fargues i el Guinardó, des de carrer Tajo cap al passeig Maragall, per acabar al carrer Mascaró.

A banda de la cavalcada del districte, els barris també van poder gaudir de la seva. A la Teixonera hi va haver recollida de cartes, un recorregut per diferents carrers i una cantada de nadales, mentre que a Sant Genís a banda de la cavalcada també es va fer l’ofrena del pa i la sal i una xocolatada popular. En el cas de Montbau la cavalcada va acabar al local social del barri on on els Reis van repartir regals.