Foto de família dels premiats. Foto: Ajuntament

Divendres passat es va celebrar una nova edició dels Premis Horta-Guinardó, un clàssic del districte que enguany ha arribat a la seva 28a edició i que un any més va servir per fer un reconeixement a la tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica del districte.

El recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau va ser el lloc escollit per fer l’entrega d’aquests guardons, que enguany van tenir cinc destinataris. En primer lloc es va reconèixer la tasca dels Voluntaris del Mont Carmel, una entitat vinculada a la creació del departament d’ajuda alimentària a la Parròquia del Mont Carmel. En segon lloc es va premiar l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó, una entitat amb 108 anys de vida que promou la vida social i associativa del barri. El tercer premi va ser per a La Llavor d’Horta, una entitat que acull persones amb disminució física i intel·lectual i que enguany celebra el seu 15è aniversari.

Els dos reconeixements restants van ser a títol individual. Un va ser a títol pòstum per a Alícia Gascón, pels seus més de 30 anys de dedicació a la dinamització del barri del Guinardó, que va morir el passat mes de setembre. Finalment també es va premiar l’alpinista Jesús Morales.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram