Els veïns del barri de Can Baró no veuen amb bons ulls el projecte de remodelació i adequació de l’actual viver de Can Baró, també conegut com la Pedrera Petita, que vol dur a terme l’Ajuntament per transformar aquest espai en un parc per a tots els públics.

L’Associació de Veïns de Can Baró considera que “la ubicació no és la millor zona per a un parc d’aquestes característiques”, ja que creuen que és una zona massa allunyada i enlairada per una instal·lació d’aquest tipus. També denuncien que el barri té moltes mancances en equipaments i accessibilitat i defensen que es podria dedicar el pressupost d’aquest projecte, de 490.000 euros, a aquestes qüestions.

Per la seva banda, fonts de l’Ajuntament han explicat a Línia Horta que els veïns “guanyaran aquest espai com a zona de plaça, pícnic i jocs” i també que “a la zona esportiva del carrer Tenerife hi haurà un espai de jocs infantils i es millorarà la pista esportiva”. Unes millores, recorden, “pendents del procés participatiu que es duu a terme”.